Zelf alvast
Future Food Kookschrift
Iedere maand een nieuw recept ter inspiratie
Met seizoensgebonden producten van Nederlandse bodem
Start jij de voedseltransitie? De consument heeft invloed op hoe onze wereld, ons voedselsysteem eruit ziet. Nu en in 2050. Wij geloven in anders produceren, in minder verspillen, in anders verdelen en vooral ook in anders consumeren.
In november in de spotlight: erwtensoep van wintergroenten. Een echte aanrader! Of probeer nog het recept van oktober. Een heerlijke ovenschotel met pastinaak, aardappel en zalm.
Chocobugs
Durf jij het aan?!
Wij geloven dat insecten een grote rol in onze voedseltransitie gaan spelen. Zo zijn meelwormen rijk aan eiwit, en hebben ze maar weinig ruimte nodig.
In dit recept ontdek je hoe je deze meelwormen omtovert in een heerlijke chocolade bonbon!
Japieballen
Proost!
Een bitterbal, gemaakt van een smaakvolle ragout, groentebouillon, en… krekels!
Ontdek hoe je deze puur Hollandse versnapering helemaal “Future Proof” maakt. Inclusief het onmisbare krokante jasje…